GOSS

Despre firma Goss

Deoarece producatorii de ambalaje cauta atingerea unei calitati ridicate a produsului final la un cost de productie cat mai mic, tiparul web offset a devenit o alternativa excelenta in fata tiparului flexo sau offset traditional. In foarte multe aplicatii din zona de packaging, tiparul web offset faciliteaza o calitate superioara a tiparului la o viteza de print foarte buna si un cost de productie scazut.

Tiparul web offset este alegerea ideala in cazul clientilor care urmaresc un rezultat de inalta calitate, bazat pe o reprodcere fidela a tonurilor de culoare cu o calitate a tiparului de pana la 200 de linii /inch. Masinile de tipar cu tehnologie web offset asigura o calitate constanta a calitatii tiparului, de la un job a attul sip e intreaga latime a materialului.

GOSS - Sunday Vpack 500

Pentru tiraje scurte.

SLEEVE WEB OFFSET echipament dedicat tiparului flexibil, cartonului, material deja tiparit si etichetelor

Sunday® Vpak® 500 este o alegere rentabila si versatila pentru tirajele scurte. Utilizatorii acestui echipament pot obtine tipar cu o calitate excelenta rapid, usor si cu costuri minime de productie

CODIMAG - Contiweb Thallo Presses

CONTIWEB THALLO SLEEVE WEB OFFSET HYBRID SYSTEM

Echipmentul  Contiweb Thallo este construit pe o platforma modulara care oferta o flexibilitate maxima in configurarea acestuia.

TOP