ECHIPAMENTELE DE TIPAR OFFSET

Tiparul offset se bazeaza pe proprietatea cernelurilor de a nu se amesteca cu apa si consta in transferul acestora de pe placa pe hartie prin intermediul unui cilindru din cauciuc.

Prelucrarea culorilor de baza necesarii procesarii unei imagini se faci prin rasterizare (halftoning) – practic, suprafata hartiei se imprima cu cercuri de dimensiuni foarte mici si dese, partial suprapuse.

Culorile utilizate in procesul de tipar sunt separate in culori primare (CMYK), fiecare plan fiind imprimat sub un anumit unghi. Apoi, fiecare dintre culorile primare este transpusa pe o placa de imprimare ce contine toate elementele grafice ale imaginii care au o culoare primara respectiva de diverse tonalitati.

Tiparul offset se poate realiza pe suporturi variate, precum hartie offset, hartii autocolante, hartie dublu cretata, hartii si cartoane speciale.

Printre principalele avantaje ale tiparului offset reamintim: calitatea ridicata a imaginilor imprimare, posibilitatea de a folosi culori speciale si variate suporturi de imprimare.

CODIMAG

O parte din produsele Codimag de Tipar Offset

CODIMAG - VIVA 340

Pentru tiraje mici si medii.

Fiind echipamentul perfect pentru lucrarile mici si medii, VIVA 340 se situeaza intre o presa digitala si una rotativa.

Este un echipament complet modular ce poate fi configurat in conformitate cu nevoile clientului final.  Unul dintre putinele echipamente cu tipar intermitent ce se pot livra cu finisare in linie: offset waterless, letterpress, serigrafie, hot stamping, emboss, lacuire flexo, laminare la rece si stantare.

O gama variata de etichete poate fi tiparita in linie, intr-o singura trecere: de la etichetele simple cu tipar policromie pana la etichetele de lux, precum cele de vinuri si cosmetice.

CODIMAG - VIVA 420

Pentru tiraje mari.

VIVA 420 combina avantajele tehnologiei de tipar semi-rotativ cu productivitatea masinilor rotative.

Cu o latime de 420mm, o circumferinta a cilindrului de tipar de 19”” si viteza de pana la 12000 repetari/ora VIVA420 este cea mai productiva masina cu tipar semi-rotativ.

VIVA 420 este echipata in totalitate cu servo-motoare, astfel timpul de pregatire este automatizat si optimizat.

Vezi toata gama de produse Codimag.

GOSS

O parte din produsele GOSS de Tipar Offset

GOSS - Sunday Vpak 500

Pentru tiraje scurte.

SLEEVE WEB OFFSET echipament dedicat tiparului flexibil, cartonului, material deja tiparit si etichetelor

Sunday Vpak 500 este o alegere rentabila si versatila pentru tirajele scurte. Utilizatorii acestui echipament pot obtine tipar cu o calitate excelenta rapid, usor si cu costuri minime de productie

Contiweb Thallo Presses

Echipmentul  Contiweb Thallo este construit pe o platforma modulara care oferta o flexibilitate maxima in configurarea acestuia.

Vezi toata gama de produse GOSS.

TOP