UTECO

Echipamente Tipar Flexo

Grupul UTECO este astazi lider mondial in productia masinilor de imprimare concepute pentru cele mai diverse ambalaje flexibile.

Grupul UTECO ofera solutii inovatoare prin gama larga de masini de imprimare flexografica, rotogravura, roto-offset, laminatoare solvent-less cat si masini cu configuratii speciale.

UTECO - Onix XS

ONIX XS  este versiunea compacta a gamei ONIX oferind cea mai recenta tehnologie flexografica UTECO, proiectata pentru a optimiza seriile scurte si garantarea celui mai inalt standard de imprimare.In plus fata de sistemul conventional de uscare, masina flexografica ONIX XS poate fi echipata cu sistem de uscare UV si sistem EB.

UTECO - Cristal

CRISTAL este special proiectat pentru imprimarea ambalajelor flexibile pentru produsele alimentare, noul CRISTAL  este potrivit pentru diverse aplicatii care necesita schimbari rapide a joburilor de imprimat si de a reduce pierderile de material , cerneala si consum de energie.

UTECO - QUARZ

QUARZ este noua generatie de masina STACK de la UTECO

UTECO - Next 450

NEXT 450 cea mai inalta performanta in tiparul rotogravura de ambalaje flexibile pentru serii scurte si medii

UTECO - Thallo Sil

THALLO SIL masina roto/offset este ideala pentru imprimarea ambalajelor flexibile, Bopp, PET, etichete termocontractibile, cutii de carton.

UTECO - Rainbow Evo

Laminatorul  RAINBOW  EVO este perfect pentru serii scurte si lungi.Toate materialele adecvate pentru ambalarea produselor alimentare pot fi folosite pe masina datorita controlului tensiunii materialului. Automatizarea completa permite ecomonisirea de timp si reduce costurile de productie.

UTECO - Diamond HP

DIAMOND HP este excelenta UTECO in imprimarea flexografica

TOP