AMC

Despre acest furnizor de echipamente

Echipamentele AMC sunt proiectate sa resolve orice nevoie din gama produselor stantate.Cunostintele accumulate in mai mult de 40 de ani de experienta in acest domeniu ne permit oferirea de echipamente personalizate in functie de nevoile clientului final.

Echipamente Finisare Offset

AMC - BF 1000

BF 1000- 10 F,este rezultatul unor dezvoltari continue in sectorul echipamentelor de stantare plana. Echipamentul permite taierea simultana a mai multor coli de hartie (min 10coli- max 30 coli) iar productiviattea acestora este cuprinsa intre 5000 coli/ ora si maxim 14.000 coli/ora.

Echipamentul este complet hidraulic si exercita o forta de 180 tone. Aceasta stanta este recomandata pentru materiale precum PPC,IML, hartie etc. De asemenea dispune de un sistem de reglare in patru axe ceea ce permite tolerante foarte mici dev 0,03 mm.

AMC - BF

Este un echipament de stantare vertical, complet hydraulic cu patru stop-uri mecanice controlate electronic si dispuse pe traseul de lucru al materialului. Stanta este dedicata materialelor semi-rigide ca hartia, carton sau PVC si foloseste o stanta clasica “Americana” care poate fi inlocuita foarte usor de catre operator.

AMC - NC Collect

Echipament complet hidraulic pretabil productiei oricarui tip de eticheta (hartie, plastic, carton, etc).

Toate etichetele stantate (cu exceptia celor de mari dimensiuni) sunt stivuite pe un support colector in timp ce resturile rezultate in urma stantarii raman pe masa de stantare. Echipmentul de stantare NC poate fi dotat cu un dispozitiv care permite rotirea stantei cu 360°, pentru a putea stanta imagini in oglinda ceea ce duce la o economie mare de hartie.

Stantarea se poate face in orice forma dorita de catre client

AMC - NC

Echipament computerizat de stantare etichete, complet hidraulic, pretabil stantarii tuturor materialelor de etichete (plastic, hartie,carton etc) cu diferite forme. Toate etichetele (cu exceptia etichetelor de mari dimensiuni) sunt stivuite pe un suport colector in timp ce resturile rezultate in urma stantarii vor ramane pe masa.

Echipmentul de stantare NC poate fi echipat cu un dispozitiv care permite rotirea stantei cu 360°, pentru a putea stanta imagini in oglinda ceea ce duce la o economie mare de hartie.

AMC - MCS

Masina de stantat microcomputerizata, complet hidraulica, dezvoltata pentru stantarea etichetelor tip guler de sticla.

MCS este o stanta dedicata productiei etichetelor de tip guler pentru o varietate mare de sticle de vin, sampanie etc.

MCS are doua sisteme diferite pentru colectarea etichetelor stantate. Etichetele mici si medii sunt impinse in sus prin forma de stantare in timp ce resturile sunt colectate in container. Etichetele mari sunt impinse in jos dupa stantare, de un dispozitiv mecanic actionat cu arc.

Stanta se fixeaza in patru puncta reglabile independent. Schimbarea formei de stantare dureza cateva minute si taierea are o toleranta de 0,025 mm iar productivitatea este de pna la 400.000 etichete/ora.

AMC - Hydromatic

Echipament de stantare complet hidraulic destinat producerii oricarui fel de eticheta, card, taiere cu trei cutite pentru carti, rotunjire de colturi etc.

Productia medie este de 900.000 etichete/ora. Este dotat cu un cub de otel auto ajustabil in orice pozitie in suportul V. Forma de stantare se fixeaza in patru puncte reglabile.

Orice reglaj permite o centrare perfecta datorita suportului V shape. Celulele fotoelectrice permit o utilizare sigura de catre operator. Forma de stantare se schimba in mai putin de 5 minute cee ace permite rularea job urilor mici, medi si mari

TOP