ECHIPAMENTELE DE FINISARE OFFSET

AUTOBOND

O parte din produsele Autobond de Finisare Offset

AUTOBOND - Mini 74 SD T

Este un echipament de laminare cu viteza maxima de 45m/min pentru formatul maxim 74 cm x 52 cm si formatul minim 32 cm x 22.5 cm.  Grosimea minima a colilor este de 115 gsm, iar cea maxima de 650 gsm.

Alimentarea este realizata cu un aparat de alimentare Heidelberg-Stahl pe baza de duze cu aer.

Tensionarea foliei de laminare este realizata cu ajutorul unei frane pneumatice. Rola de folie este montata si fixata pe o bara cu sistem pneumatic de blocare si frana pneumatica pentru tensionarea foliei. Laminarea este realizata cu ajutorul unei role de crom cu diametrul de 150 mm si o rola de cauciuc cu diametrul de 150 mm. Pentru controlul presiunii este utilizat un sistem pneumatic. Incalzirea rolei de crom este facuta cu apa.

Eliminarea este realizata cu un sistem de role, iar colile sunt colectate pe o masa vibratoare.

Echipamentul este prevazut cu un numarator digital, bara anti incretire, role de alimentare ajustabile pneumatic, sistem automat pentru tensionarea foliei intre partea de laminare si partea de rupere in coala.

AUTOBOND - Mini 74 TH

Este un echipament de mare viteza – 60 m/min, cu formatul maxim 74 cm x 52 cm si formatul minim 32 cm x 22.5 cm.

Alimentarea este facuta prin intermediul unui cap de alimentare Heidelberg Speedmaster 74, angrenat de un servo motor. Colile sunt preluate si conduse de catre un sistem de ventuze. Acest sistem permite alimentare cu coli de pe palet cu o inaltime maxima de 1.2 m. Grosimea minima a colilor este 90 gsm, iar grosimea maxima este 650 gsm.

Rola de folie este montata pe o bara prevazuta cu un sistem pneumatic de blocare si o frana pneumatica pentru tensionarea foliei.

Laminarea este realizata cu ajutorul unei role de crom cu diametrul de 150 mm si o rola de cauciuc cu diametrul de 150 mm. Pentru controlul presiunii este utilizat un sistem de pneumatic. Incalzirea rolei de crom este realizata cu apa.

Eliminarea este facuta cu un sistem de role, iar colile sunt colectate pe o masa vibratoare.

Echipamentul este prevazut cu un numerator digital, bara anti incretire, role de alimentare ajustabile pneumatic, sistem automat pentru tensionarea foliei intre partea de laminare si partea de rupere in coala, precum si motor pentru controlul vitezei rolelor de separare a colilor laminate.

Vezi toata gama de produse Autobond

AMC

O parte din produsele AMC de Finisare Offset

AMC - BF 1000

BF 1000- 10 F,este rezultatul unor dezvoltari continue in sectorul echipamentelor de stantare plana. Echipamentul permite taierea simultana a mai multor coli de hartie (min 10coli- max 30 coli) iar productiviattea acestora este cuprinsa intre 5000 coli/ ora si maxim 14.000 coli/ora.

Echipamentul este complet hidraulic si exercita o forta de 180 tone. Aceasta stanta este recomandata pentru materiale precum PPC,IML, hartie etc. De asemenea dispune de un sistem de reglare in patru axe ceea ce permite tolerante foarte mici dev 0,03 mm.

AMC - BF

Este un echipament de stantare vertical, complet hydraulic cu patru stop-uri mecanice controlate electronic si dispuse pe traseul de lucru al materialului. Stanta este dedicata materialelor semi-rigide ca hartia, carton sau PVC si foloseste o stanta clasica “Americana” care poate fi inlocuita foarte usor de catre operator.

Vezi toata gama de produse AMC

TOP