Water Energy

Prezentare generala

În activitățile sale, Water Energy își propune să fie un partener tehnic pentru toate companiile a caror activitate presupune generarea de ape reziduale indiferent de industria in care activeaza.

Water Energy ofera solutii care pot aduce clientului final avantaje semnificative prin micsorarea costurilor de reciclare a apelor reziduale dar si prin posibilitatea refolosirii acestora.

Echipamente Auxiliare

WATER ENERGY - STATII DE FLOCULARE CHIMICO-FIZICE

Statiile de floculare sunt proiectate si dezvoltate pentru tratarea apelor uzate care contin poluanti dizolvabili care nu sunt biodegradabili, precum substante minerale inerte, substante organice, uleiuri minerale, detergenti si solvent, vopseluri sau reziduuri de substante organice in suspensie. Principiul de functionare este folosirea agentilor de floculare care distrug sistemele coloidale printr-o serie de transformari chimice ducand in final la obtnerea unor deseuri recuperabile care pot fi evacuate intr-un container.

STATII DE DEMINERALIZARE APA- pentru dedurizarea apei

WATER ENERGY - STATII DE DEMINERALIZARE APA

Pentru dedurizarea apei.

Demineralizarea este un tratament fizico-chimic care Elmina total sau partial sarurile dizolvate. Statiile de demineralizare de la WATER ENERGY folosesc ca principiu tehnologoa osmozei inverse.

Osmoza este un fenomen natural care se manifesta in situatia in care doua lichide cu concentratii diferite de ioni (materii dizolvate in apa) sunt separate printr-o membrana semipermeabila. Ca urmare a actiunii fortelor de difuzie are loc un transfer de molecule de apa dinspre lichidul cu concentratie mai mica de ioni spre lichidul cu concentratie mai mare de ioni, pana cand concentratiile celor doua lichide devin egale.

TOP