DESPRE ECHIPAMENTELE AUXILIARE

Pentru mentinerea unei calitati constante in obtinerea produsului finit de calitate, gasiti la noi o gama larga de echipamente auxiliare procesului de imprimare si finisare.

Lundberg

O parte din produsele Lundberg auxiliare

GRANULATOR & TOCATOR

 • Lundberg Tech a dezvoltat si fabricat o linie extinsa de tocatoare si granulatoare cu un grad superior de calitate si eficienta de taiere . Dispozitivul de taiere si granulare este utilizat in sistemele de evacuare a deseurilor pentru o varietate de materiale precum: hartie, carton , materiale plastice , cauciuc, textile, materiale netesute, laminate, benzi si etichete.

 

 • Granulatorul si tocatorul de la Lundberg Tech sunt cunoscute pentru:
  • Viteza de aer crescuta prin si in cadrul procesului de taiere
  • Eficienta mare de taiere
  • Abilitatea de a taia materiale foarte subtiri, pana la 5 – 10 micrometri
  • Mod simplu de reglare
  • Granulatoare mai vechi de 25 ani sunt inca in stare de functionare
  • Costuri reduse de intretinere
  • Siliconare prin gravitatie

Vezi toata gama de produse Lundberg

IST

O parte din produsele Ist auxiliare

IST - Sisteme reciclare solventi

Solventii utilizati in industrie se dovedesc a fi o problema pentru conservarea mediului, costuri de achizitie si eliminare si nu in ultimul rand pentru sanatatea utilizatorilor.

Distilarea solventilor este solutia pentru problemele tale.

 • Reducerea costurilor pentru achizitionarea de solventi
 • Reduce costurile de eliminare
 • Reduce depozitarea deseurilor periculoase
 • Va ajuta in obtinerea cerficari ISO 14001

IST - Sisteme de spalare

Sistemele de spalare ofera solutia ideala pentru curatarea diferitelor componente din

industria de imprimare.

O gama larga de produse sunt disponibile pentru a indeplini orice nevoie, atat pentru utilizatori mici si mari, in conformitate cu cerintele clientului.

Sistemele de spalare ofera o solutie pentru optimiza si reduce timpul de spalare.

Vezi toata gama de produse IST

OVIT

O parte din produsele Ovit auxiliare

OVIT - Flexomatic

Echipament de spalare a cliseelor din fotopolimer.

Daca ai nevoie de un echipament care sa spele cliseele cu acuratete si cu cel mai mic consum de chimicale, Flexomatic este masina potrivita pentru tine!

Fiind dedicat spalarii cliseelor fotopolimerice dupa scoaterea lor din tipar, echipamentul este automat si se opereaza facil. Robust si compact, este potrivit pentru curatarea cernelurilor UV, pe baza de solvent si baza apa.

Modele disponibile: 45 ( 450 mm) , 65 (650 mm) , 95 (950 mm)  si 120 (1200mm).

OVIT - Suport portabil sleeve-uri

Puteti depozita fie sleeve-uri, fie aniloxi, iar datorita faptului ca suportul este portabil il puteti muta acolo unde aveti nevoie de el.

Capacitate de depozitare: 10 sleeve-uri sau 20 pentru narrow web.

Disponibil in diverse marimi si ajustabil pe inaltime.

Vezi toata gama de produse Ovit

Caresonic

O parte din produsele Caresonic auxiliare

Caresonic - MK III

Pe langa gama de baza Caresonic a creat sistemul MK III destinat special producatorilor de etichete. Dimensiunile reduse permit instalarea sistemului pe un simplu banc de lucru.

Sistemele Caresonic permit o curatare sigura si eficienta a rolelor anilox ceramice, indiferent de dimensiunea celulelor. Gama de baza include sisteme de curatare, intr-un singur ciclu, pentru unul, doi, trei sau patru aniloxi, cu diametre diferite.

Caresonic - Cellsonic NW

Gama de sisteme Cellsonic NW  este destinata producatorilor de etichete pe tipar ingust cu un volum ridicat de productie. Sistemele de baza sunt pentru 4 sau 6 role anilox, dar pot fi adaptate in functie de cerintele specifice ale fiecarui client.

Vezi toata gama de produse Caresonic

Water Energy

O parte din produsele Water Energy auxiliare

WATER ENERGY - STATII DE FLOCULARE CHIMICO-FIZICE

Statiile de floculare sunt proiectate si dezvoltate pentru tratarea apelor uzate care contin poluanti dizolvabili care nu sunt biodegradabili, precum substante minerale inerte, substante organice, uleiuri minerale, detergenti si solvent, vopseluri sau reziduuri de substante organice in suspensie. Principiul de functionare este folosirea agentilor de floculare care distrug sistemele coloidale printr-o serie de transformari chimice ducand in final la obtnerea unor deseuri recuperabile care pot fi evacuate intr-un container.

STATII DE DEMINERALIZARE APA- pentru dedurizarea apei

WATER ENERGY - STATII DE DEMINERALIZARE APA

Pentru dedurizarea apei.

Demineralizarea este un tratament fizico-chimic care Elmina total sau partial sarurile dizolvate. Statiile de demineralizare de la WATER ENERGY folosesc ca principiu tehnologoa osmozei inverse.

Osmoza este un fenomen natural care se manifesta in situatia in care doua lichide cu concentratii diferite de ioni (materii dizolvate in apa) sunt separate printr-o membrana semipermeabila. Ca urmare a actiunii fortelor de difuzie are loc un transfer de molecule de apa dinspre lichidul cu concentratie mai mica de ioni spre lichidul cu concentratie mai mare de ioni, pana cand concentratiile celor doua lichide devin egale.

Vezi toata gama de produse Water Energy

TOP