Eluvio

Informatii generale

Compania Eluvio a fost infiintata in 2001 avand ca obiect principal de lucru furnizarea de echipamente de taiere pentru industria tipografica.

Productia actuala se bazeaza pe utilizarea celei mai noi tehnologii CNC si a materialelor de cea mai buna calitate.Printr-o colaborare stransa cu producatorii de materiale adezive , testarea constanta a produselor noastre si inovatia tehnologiilor de productie, putem satisface cele mai exigente cerinte ale clientiilor nostrii.

Uneltele noastre de tăiere sunt întotdeauna adaptate la nevoile dvs. Indiferent dacă procesăm hârtie, folii transparente, materiale termo, textile sau alte materiale pe baza experienței noastre, suntem bucuroși să vă sfătuim și să recomandăm cea mai bună soluție.

Lucrăm în mod constant la dezvoltarea de noi produse pentru a obține costuri mai mici, caracteristici tehnice mai bune și performanțe ridicate. Principala măsură a calității activității noastre este satisfacția clienților noștri.

Stante magnetice

Stante magnetice - FXD-P

Stante magnetice cu durabilitate pe termen lung pentru tăierea hârtiei, hartiei termice și a altor materiale abrazive.
Utilizare recomandată: materiale autoadezive cum ar fi Vellum, Primecoat, Thermal TOP, hartie termica ECO, carton, hârtie metalizată și altele.

Unghi de taiere : > 90° or 80°
Inaltime standard : 0,440 / 0,480 mm

Stante magnetice - FXD-F

Stante flexibile cu durabilitate pe termen lung pentru tăierea filmelor. Utilizare universală pentru materiale și filme neabrazive.
Utilizare recomandată: materiale autoadezive cum ar fi PE85, PP, PET, Vellum, Primecoat.

Unghi de taiere : > 80° or 75°
Inaltime standard : 0,440 / 0,480 mm

Stante magnetice - FXD-C

Stante  flexibile adaptate nevoilor individuale ale clienților noștri. Această gamă cuprinde matrițe flexibile cu unghiuri sau înălțimi lamei standard.
Utilizare recomandată: Tyvek, Poliester, materiale compozite, textile, pâslă.

Unghi de taiere : > 120° to 50°
Dimensiunea maxima a matritei : 580x780 mm
Latimea lamei : 0,250 to 1,5 mm
Inaltime standard pentru kiss cutting: 0,440 mm
Inaltime standard pentru taiere : 0,480 mm

TOP