Ecograph

Informatii generale

Ecograph AG a dezvoltat tehnologia unica „ Cross Grinding Technology”.Aceasta tehnologie premite producerea marginilor lamelelor si a muchiilor cu cea mai buna finisare a suprafetei.

Ecograph cu tehnologia de slefuire „Cross Grinding Technology”, suprafata marginilor racletei este neteda si total fara bavura.

Tehnologia „Cross Grinding Technology” de la Ecograph este foarte neteda „ ca argintul” si elimina resturile ramase in urma prelucrari metalice, rezultand astfel o racleta Dr.Blades ce confera o calitate superioara a imprimarii si o durata lunga de utilizare.

Garnituri de etansare camera Dr.Blades

Garniturile de etansare camera Dr.Blades reprezintă o componentă esențială pentru funcționarea efectiva și eficientă a camerelor Dr.Blades.

Euro Top Grafix va oferă o gamă completă de garnituri de etanșare de înaltă performanță pentru toate masinile de imprimare flexografice și camere Dr.Bleades OEM.

Garniturile noastre realizate la comanda, tăiate cu precizie, din materiale de înaltă calitate, sunt concepute pentru a depăși concurența și pentru a oferi performanțe remarcabile.


Beneficiile unei etansari corecte a camerei Dr.Blades

• Reducerea presiuni camerei Dr.Blades, prin urmare se reduce uzura racletelor Dr Blades si intarzie uzura rolelor anilox
• Mai putine schimbari a racletei si a garniturilor de etansare in timpul imprimari, deci productivitate crescuta
• Fara scurgere de cerneala inseamna mai putin timp de curatare si pierdere de cerneala


O etansare corecta a camere Dr.Blades inseamna:

• Se evita o presiune ridicata aplicata camerei Dr.Blades
• Prelungeste durata de viata a rolei/sleevului anilox
• Prelungeste durata de viata a racletei Dr.Blades

Garniturile noastre de etansare sunt special fabricate pentru a se potrivi perfect camerei Dr.Blades fara a fi necesara utilizarea unei presiuni ridicate.

TOP