Prezentare generala

TOYO INK EUROPE este o sucursala a Toyo Ink GROUP - al treilea cel mai mare producator mondial de cerneluri si lacuri tipografice. TOYO INK EUROPE se afla in Belgia – inima Europei si este recunoscut ca unul dintre cei mai inovativi producatori de cerneala si lacuri tipografice.

Datorita instalatiilor de ultima generatie pentru productie si cercetare TOYO INK EUROPE a reusit sa obtina o pozitie de invidiat in industria producatoare de cerneluri si lacuri tipografice.

In conditiile cresterii cererii pentru cerneluri si lacuri tipografice conforme pentru tiparul pe ambalaj alimentar primar Toyo Ink Europe s-a implicat activ si si-a adjudecat pozitia de lider oferind o solutie completa pentru ambalajele alimentare. Aceasta solutie contine o gama variata de cerneluri si lacuri LOW MIGRATION UV si EB ce respecta in totalitate regulile din “SWISS ORDINANCE” si alte regulamente europene.

TOYOINK - CERNELURI OFFSET UV

• Seria STERASPEED – Cerneala Steraspeed este special dezvoltata pentru hartie, carton si anumite filme tratate. Poate fi folosita pentru tipar offset in coala si rola, avand un exceptional comportament in tipar, fiind pretabila tiparului la viteze ridicate.

• Excure 20000 Series - Seria de cerneala Excure 20000 se remarca printr-o buna aderenta la materialele plastice tratate Corona.

TOYOINK - CERNELURI OFFSET UV FOOD

• Seria Excure 30000M – Seria de cerneala Excure 30000M FOOD este special dezvoltata pentru tiparirea pe echipamentele offset a ambalajelor pentru industria alimentara.

• Excure 20000M series – Seria de cerneala Excure 20000M FOOD prezinta o buna aderenta la orice material plastic tratat Corona. Aceasta cerneala este caracterizata prin miros scazut și proprietăți de migrare scăzute fiind recomandata pentru tiparirea ambalajelor alimentare (nu este recomandata pentru ambalajele cu contact direct).

TOYOINK - CERNELURI OFFSET EB FOOD

• Excure 20000EB – Cerneala Excure 20000EB FOOD se remarca printr-o buna aderenta la materialele plastice tratate Corona. Acestea serie de cerneala poate fi folosita pentru tiparirea ambalajelor alimentare.

• Excure 30000EB - Cerneala Excure series 30000EB FOOD se remarca prin miros rezidual scazut si astfel cerneala este potrivita pentru tiparirea fetei exterioare a ambalajelor alimentare.

• EXCURE 90000EB SERIES – Seria de lacuri flexo Excure EB sunt produse care nu contin fotoinitiatori, cu miros scazut si proprietati de migrare foarte reduse, a caror uscare se face cu bombardament de electroni in atmosfera de azot.

TOP