Oraflex

Informatii generale

ORAFOL Europe GmbH este unul dintre cei mai importanti producatori de benzi adezive pentru industria tipografica.Toate produsele „ORAFOL” sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii, iar departamentul de cercetare si dezvoltare din Germania lucreaza in mod continuu pentru solutii noi pentru a raspunde cerintelor pietei.

Oraflex® este astazi una dintre cele mai importante marci de pe piata benzilor pentru montarea cliseelor pentru industria tipografica.Aceasta gama cuprinde benzi de montare „cushion” si „solid” cu diferite grosimi si duritati, facand ca imprimarea flexografica sa fie realizata la cea mai inalta calitate.

Cu benzile „cushion” ORAFLEX®, se asigura o calitate ridicată pe întreaga durată de imprimare. Benzile sunt disponibile în două grosimi diferite și trei durități, concepute pentru a oferi o toleranță bună la setările de presiune, astfel încât imprimarea optima să poată fi setată foarte rapid.Banda dublu adeziva este disponibila cu două opțiuni privind nivelul de aderenta, respectiv standard și inalta performanță (HP +). Cu benzile „cushion” ORAFLEX®, placa este protejată eficient de factorii de distorsiune, oferind un rezultat excelent al tipăririi. Se evită, de asemenea, problemele cum ar fi aparitia dungilor cauzate de vibrațiile masinilor de imprimare la viteze mari.

Benzile „solid” ORAFLEX® sunt o gamă de benzi dublu adezive dure pentru montarea cliseului de fotopolimer sau a plăcii de cauciuc pe sleevurile compresibile, cilindri de imprimare sau folii de montare pentru imprimarea flexografica, letterpress și a etichetelor. Produsele solide ORAFLEX® sunt proiectate cu diferite tipuri de aderenta pentru a asigura o bună securitate a cliseelor, permițând repoziționarea și demontarea fără distorsiuni. Adezivii sunt concepuți pentru îndepărtarea clară și fără reziduuri de pe sleevuri și cilindri de imprimare după utilizare.

Oraflex - benzi dublu adezive

TOP